Serveis

Acollida

L’horari d’acollida és de 8h a 9h i de 17h a 18h de dilluns a divendres.


Menjador

Cuina pròpia on hi treballa la Cristina, qui prepara diàriament el dinar i el berenar per als infants. Compleix les normes sanitàries prescrites per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Els menús s’adapten a intoleràncies, al·lèrgies i/o motius culturals i els infants dinen amb les educadores referents.

La informació sobre com ha anat l’àpat s’envia diàriament mitjançant la plataforma de comunicació família-escola KINDERTIC.

El peix prové de la Llotja de Vilanova, la fruita és sempre fresca i de Km.0, hi ha alguns aliments ecològics. Tenim molt en compte el moment evolutiu de l’infant també amb els àpats i ens coordinem entre família-escola i cuina per afavorir la correcta assimilació i introducció dels aliments.


Activitats complementàries

Anglès

Sessions que es duen a terme per personal especialitzat impulsant les llengües estrangeres i el plurilingüisme. Tot i que la nostra llengua vehicular és el català apostem perquè els nostres alumnes assoleixin la millor competència en el màxim de llengües possibles, per això a partir d’un any oferim l’opció de l’anglès com a activitat opcional.

Al següent enllaç podeu trobar un cartell informatiu on s’informa que les sessions són de 30 minuts, un cop per setmana i el preu són 30€ mensuals. Enllaç .

Al canal de YouTube del Col·legi Virolai podeu trobar vídeos d’alguns dels contes que es treballen a les sessions amb la teacher Eva López.


Informació rellevant

– L’hora d’esmorzar és de 8:00 h a 8:30 h (en horari d’acollida), els nens que vinguin a partir d’aquesta hora, cal que vinguin esmorzats de casa. No portar esmorzar per menjar a l’escola per evitar situacions incòmodes davant de la resta de companys.

– Cal respectar l’horari d’entrada (per no alterar el funcionament de l’aula) de 9 a 9:30 i sortida durant tot el curs (12:15 h, 13:00 h. 15:00 h i de 16:30 h a 17:00 h), els pares que no compleixin l’horari se’ls retribuirà un increment d’hores extres a final de mes.
Recordeu si us plau, tancar bé la porta en sortir.

– Els cotxets que es vulguin deixar a l’escola s’han de plegar i han d’estar marcats amb el nom del nen visible, l’escola no té l’obligació de saber quin és el cotxet de cada nen/a.
En el cas que hi hagi algú que no pugui o sàpiga plegar el cotxet, no dubteu en demanar ajuda al personal de l’escola, tot i que recomanem no portar els cotxets molt carregats de coses per afavorir la tasca a l’hora de plegar-los.

Agraïm molt que es tingui en compte l’horari de sortida de l’infant, i es col·loquin davant si marxen a les 17:00 h i darrere si marxen a les 12:15 h, així facilitarem l’entrada i la sortida de tothom.

  • L’horari d’acollida dels infants és de 9:00 h a 9:30 h, a partir d’aquesta hora, es comencen a treballar hàbits i rutines.
  • Al voltant de les 10:00 h es comença a dur a terme l’activitat programada. Aquesta sol tenir una durada de 30 a 45 minuts depenent de l’interès mostrat pels infants.
  • De 10:45 h a 11:30 h es l’hora de l’esbarjo. Normalment van al pati.
  • De 11:30 h a 12:00 h es treballen hàbits d’higiene personal, tant els que es queden a dinar que es renten cara i mans, col·loquen pitets, etc. Com els que marxen cap a casa que es renten cara i mans, els hi fem el canvi de bolquers, es posen la jaqueta i agafen la motxilla.
  • De 12:00 h a 13:00 h: és l’hora de dinar!
  • De 13:00 h a 15:00 h: Hora de la migdiada.
  • De 15:00 h a 15:45 h: Es van llevant de la migdiada progressivament.
  • De 15:45 h a 16:30 h: Berenar i hàbits d’higiene abans de marxar.
  • De 16:30 h a 17:00 h: Sortida progressiva
  • De 17:00 h a 18:00 h: Permanències