Serveis

Oferim servei de permanències (matí i tarda), menjador (dinar i berenar) i activitats complementàries com l’anglès i la piscina.

L’horari lectiu de l’escola és: de 9h a 12:15h i de 15h a 17h.


Menjador


A l'escola la cuinera elabora íntegrament els menjars i els menús són adaptats a les diferents necessitats dels infants respectant els diferents ritmes d'introducció d'aliments, les dietes, les al·lèrgies i les intoleràncies. La tutora de cada grup amb l'ajuda d'algun auxiliar són els encarregats a l'hora de dinar, berenar i el descans.

- Aquest servei funciona de dilluns a divendres i tothom en pot fer ús de manera regular o esporàdica, en aquest darrer cas cal avisar alhora de portar al nen.

- La quota de menjador de cada mes es factura el primer dia hàbil del mes corresponent, excepte en el cas dels usuaris esporàdics als que es facturarà a mes vençut.

- S’informa a diari de com ha menjat el nen/a a través de la plataforma KinderTIC.

- Els nens/es que es queden a dinar a l’escola han de portar diàriament un pitet i s’enduran la bata per rentar els dimecres i els divendres.

- Si un nen/a té algun tipus d’al·lèrgia haurà de portar un certificat mèdic que delimiti el llistat d’aliments i/o substàncies que produeixen l’al·lèrgia i la informació sanitària rellevant i quines són les pautes d’actuació.


Activitats complementàries


Anglès - Oxford Kids&Patufet


Les classes per a nens i nenes d’1 a 2 anys, tenen com a objectiu principal que els alumnes tinguin un primer contacte amb la llengua anglesa a través d’activitats entretingudes i dinàmiques.

Mitjançant jocs, histories, balls, cançons i molt de moviment, els nens i nenes aprenen el vocabulari bàsic que els servirà en un futur per començar a utilitzar aquesta nova llengua.

Amb una voluntat d’integrar l’anglès a la quotidianitat de l’alumne, des d’Oxford Kids, procurem sincronitzar els nostres continguts amb els del currículum escolar. Creiem que és a partir de la cooperació amb la llar d’infants que podrem oferir un aprenentatge més sòlid i global.

Si voleu saber més sobre el mètode, podeu fer click aquí o accedir a la web: http://www.oxfordschool.esPiscina


Al llarg del mes d'octubre s'inicia un programa aquàtic intensiu per a nens i nenes per tal de familiaritzar-se amb aquest medi, amb una durada aproximada de 9 mesos (dues sessions setmanals). Realitzat per FITNESS CENTER PERSONAL WELLNESS

Per veure tota la informació referent al curset de natació feu clic aquí.Permanències


Aquest servei funciona diàriament de 8h a 9h i de 17h a 18h. Es pot utilitzar de manera continuada o eventualment.Informació Rellevant- L’hora d’esmorzar és de 8 a 8:30 (en horari d’acollida), els nens que vinguin a partir d’aquesta hora, cal que vinguin esmorzats de casa. No portar esmorzar per menjar a l’escola per evitar situacions incòmodes davant de la resta de companys.

- Cal respectar l’horari d’entrada (per no alterar el funcionament de l’aula) de 9 a 9:30 i sortida durant tot el curs (12:15, 13:00. 15:00 i de 16:30 a 17:00), els pares que no compleixin l’horari se’ls retribuirà un increment d’hores extres a final de mes.
Recordeu sisplau, tancar bé la porta al sortir.

- Els cotxets que es vulguin deixar a l’escola s’han de plegar i han d’estar marcats amb el nom del nen visible, l’escola no té l’obligació de saber quin és el cotxet de cada nen/a.
En el cas que hi hagi algú que no pugui o sàpiga plegar el cotxet, no dubteu en demanar ajuda al personal de l’escola, tot i que recomanem no portar els cotxets molt carregats de coses per afavorir la tasca a l’hora de plegar-los.

Agraïm molt que es tingui en compte l’horari de sortida de l’infant, i es col·loquin davant si marxen a les 17:00 i darrere si marxen a les 12:15, així facilitarem l’entrada i la sortida de tothom.

  • L’horari d’acollida dels infants és de 9:00 a 9:30, a partir d’aquesta hora, es comencen a treballar hàbits i rutines.

  • Sobre les 10:00 es comença a dur a terme l’activitat programada. Aquesta sol tenir una durada de 30 a 45 minuts depenent de l’interès mostrat pels infants.

  • De 10:45 a 11:30 es l’hora de l’esbarjo. Normalment van al pati.

  • De 11:30 a 12:00 es treballen hàbits d’higiene personal, tant els que es queden a dinar que es renten cara i mans, col·loquen pitets, etc, com els que marxen cap a casa que es renten cara i mans, canvi de bolquers, posen la jaqueta i agafen la motxilla.

  • De 12:0 a 13:00: és l’hora de dinar!

  • De 13:00 a 15:00: Hora de la migdiada.

  • De 15:00 a 15:45 Es van llevant de la migdiada progressivament.

  • De 15:45 a 16:30: Berenar i hàbits d’higiene abans de marxar.

  • De 16:30 a 17:00 Sortida progressiva

  • De 17:00 a 18:00 Permanències

>